ChemTec Plating A/S – sølvanlæg

Sølvanlægget hos ChemTec.

Kørevogn på sølvanlæg.

ChemTec Plating’s kombinerede hænge/tromle anlæg til pålægning af kobber, nikkel og sølv skiftede i 2019 fra at være manuel til at være fuldautomatisk og fleksibel ved indførsel af den receptbaserede OptiGalv ® styring, version 5.0.

ChemTec kemisk nikkel

ChemTec Plating’s kombinerede hænge/tromle anlæg til pålægning af kemisk nikkel skiftede i sommeren 2015 fra at være manuel til at være fuldautomatisk og fleksibel ved indførsel af den receptbaserede OptiGalv ® styring, version 4.0.

I samarbejde med Sejs Engineering, elinstallatør Jansson og Manor Group ApS blev anlægget renoveret med ny kørevogn, ny buffer og ny styring, og står nu klar med en fleksibel fuldautomatisk OptiGalv ® styring.

“Investeringen i OptiGalv styringen er tjent ind på under et år”, oplyser Bo Hvid Mikkelsen, administrerende direktør hos ChemTec Plating A/S. “Vi har fået mere end fordoblet kapaciteten og behøver derfor ikke længere at producere i weekenden, al produktion klares nu i hverdagene.”

IMG_2160

Anlægget er med 1 kørevogn og 24 kar.

Dette indlæg blev udgivet i Anlæg. Bogmærk permalinket.