Anbefalet af

Medzes Components, Letland

Vi har netop afsluttet opbygningen af en ny forkromningslinie på vores metalfabrik i Liepaja, Letland. Vi besluttede allerede i den første fase at gøre anlægget så tidssvarende og moderne som muligt på alle måder, og derfor har vi valgt at investere i et fuldautomatisk styresystem leveret af Michael Mikkelsen fra Manor Group i Fredericia.

Efter indkøring og igangsætning af anlægget er vi blevet endnu mere overbeviste om at beslutningen var rigtig. De fordele der ligger i dette styresystem vil uden tvivl kunne give os nogle muligheder vi ikke havde haft hvis vi havde valgt et mere traditionelt system, og derfor forventer vi også denne investering hurtigt vil kunne hentes hjem igen.

Johnny Rune, Medzes Components
_______________________________________________________________

Budweg Caliper A/S

Insourcing af Galvano proces: I forbindelse med etablering af ny fabrik valgte vi af strategiske årsager at insource overfladebehandlings processen af vores calipere. Vi tilkøbte derfor Odense Galvano’s gamle anlæg fra 1994. Intentionen var at renovere mekanikken og genanvende den gamle PLC styring. Som tingene skred frem kunne vi godt se begrænsningerne og manglende fleksibilitet i denne gamle styring. Ændringer i den gamle styring ville være bekosteligt og samtidig ville vi være bundet af et procesforløb.

Med baggrund i det begyndte vi at afsøge markedet for alternative styringer. Flere i vore netværk pegede på Michael Mikkelsens software/styring ”Optigalv” som det rette valg.

Herefter gik det stærkt. Efter kort præsentation af hinanden og produkt, primo december 2012 ordrede vi opgaven ved Manor Group og Lyholm Eletric uge 1 2013.
Uge 10 kørte de første produkter igennem anlægget. Jeg vil betegne Manor Group/Lyholm Eletric som ualmindelig professionelle at arbejde sammen med.
Behagelige og omgængelige personer som ikke slipper opgaven inden den er løst.
Vi har fået et meget brugervenligt og fleksibelt system med mulighed for integrering at alle former for processikkerhed.

Quality and Technology Manager
Bertel Ravn
_______________________________________________________________

ITW (tidligere NKT)

Vi har hos ITW i sommeren 2012 fået installeret styringskonceptet OptiGalv og vores leverandør og idémager, Michael Mikkelsen, har præcist den professionelle og proaktive indstilling, vi forventer af vores leverandører.
Eksempelvis er han meget aktiv med optimeringstiltag, der sikrer hurtigere og mere driftsikker styring/proces.
Vi har gennem en lang og udfordrende implementerings fase oplevet Michael som
vedholdende, velvillig og konstruktiv i løsning af de udfordringer vi har oplevet.
Undervejs har Michael også optimeret styringen så kapaciteten i dag er bedre.

Brian Nielsen
Quality & Project  Manager
ITW Screws
ITW Construction Products Aps
Gl Banegårdsvej 25
DK-5500 Middelfart
_______________________________________________________________

TAJCO [Kina]  (Tidligere Tajco Auto Accessories i Grindsted)

Michael, dine kunder er altid velkommet til at kontakte mig.
Jeg har arbejdet samme med dig siden 2002 og jeg mener vi i Grindsted har fået udviklet en god galvano styring, som vil kunne optimere alle galvanolinjer væsentligt.

Det var også årsagen til at vi besluttede at bruge den i Kina. Vi har hævet vores produktivitet med ca. 50 % her i Kina alene ved at skifte til styresystemet OptiGalv.

En anden af de store fordele ved at bruge dig som leverandør er din store kreativitet, hvilket bevirker vi får meget mere ud af det end vi havde regnet med fra start.

Best regards/Med venlig hilsen
Jan Szklany ( jan@szklany.dk )
tidligere General Manager hos Tajco Manufacturing(Ningbo) Co., Ltd.
Nordic Industrial Park,Zhenhai Development Zone
Ningbo City ,Zhejiang Province,PRC315221
_______________________________________________________________

Nordic Ovefladebehandling A/S

Vi har hos Nordic Overfladebehandling (NOF), fået skiftet vores ældre styring ud med et nyt fra Manor Group.
Vi er hos NOF, meget tilfredse med den service vi her har fået under implementeringen af nyt styresystem, dette i alle faser, Michael Mikkelsen har inden opstart talt direkte med vores operatører således der ikke er blevet tvunget noget nyt ind i produktionen, dette er gjort på sådan en måde at alle, produktion og ledelse er tilfreds med systemet.
Det nye system er blevet meget mere brugervenligt, foruden drift sikkerheden er blevet bedre, sidst men ikke mindst mere fleksibelt system.
Vi har og er glad for samarbejdet med Manor Group.

Lars Nielsen
Nordic Overfladebehandling A/S

_______________________________________________________________

Roskilde Galvanisering A/S

“Michael overholder altid aftaler og har en viden om programmer og anlæg som er unik. Man mødes altid af en professionel og løsningsorienteret tilgang. Recepter og programmer virker fuldstændig som lovet ved køb, så alt i alt er OptiGalv en god professionel løsning som virker.”

Morten Phillipsen, Roskilde Galvanisering A/S.

_______________________________________________________________

Georg Jensen Sølvsmedje A/S

Vi har her ved Georg Jensen i Hjørring haft stor glæde ved at skifte vores gamle styrring ud med OptiGalv fra Manor Group.
Vi har fået implementeret et system som er langt hurtigere, mere fleksibel og ikke mindst, drift sikkerheden er også væsentlig forbedret.
Hoved personen i Manor Grup Michael Mikkelsen står altid klar, hvis der er brug for hjælp eller blot sparring til evt. optimeringer.
Jeg kan give Michael de bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen / Best regards
Mads Majlund
Technical Manager
GEORG JENSEN
Georg Jensens vej 2
DK-9800 Hjørring
Mobil: + 45 40113888
www.georgjensen.com

__________________________________________________________

Control Technology Inc

“Michael has extensive experience in developing process control systems using CTI 2500 Series PLC equipment, and has been extremely helpful with suggestions and input for our product development. I would highly recommend him for integration and developments projects with CTI products.” October 20, 2011

1st Robert Peck, Senior Vice President, Control Technology Inc
was a consultant or contractor to Michael at Manor Group ApS