Galvanoanlæg – galvano kar, anlæg og styring

Ordet Galvanoanlæg er en form for fællesbetegnelse for mange typer anlæg, såvel anlæg for galvano som for andet..

Oprindelig udspringer galvano nok af elektrogalvanisering, den proces som sker ved at zink bruges som anode (pluspol) og det ønskede materiale som katode (minuspol), i en væske (elektrolyt) der indeholder zink.

Men også kar række anlæg som bruges til andet, for eksempel forkromning, forkobring, forgyldning, forsølvning, kaldes ofte galvano anlæg. Og ord som galvano og anlæg ses såmen også brugt i forbindelse med affedtning, alluksering, brunering, maling, pulverlakering, afsyring, elektro polering, anodisering, aluksering, eloxering osv.

Kært barn har mange navne, men alle som en kan de styres og kontrolleres af galvanostyresystemet OptiGalv ®.

Og med OptiGalv kan samtlige kendte styresystemer forbedres og optimeres, det gælder f.eks. SIFLEKS, SIKVENS, SIVAVIS, SURFACE, JH JENS HJORT, EG TRONIC, IA CONTROL, TURTECH, PROCON 2011,

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.