SIA Medzes Components

“Vi har netop afsluttet opbygningen af en ny forkromningslinie på vores metalfabrik i Liepaja, Letland. Vi besluttede allerede i den første fase at gøre anlægget så tidssvarende og moderne som muligt på alle måder, og derfor har vi valgt at investere i et fuldautomatisk styresystem leveret af Michael Mikkelsen fra Manor Group i Fredericia.” udtaler Johnny Rune, Medzes Components.

“Efter indkøring og igangsætning af anlægget er vi blevet endnu mere overbeviste om at beslutningen var rigtig. De fordele der ligger i dette styresystem vil uden tvivl kunne give os nogle muligheder vi ikke havde haft hvis vi havde valgt et mere traditionelt system, og derfor forventer vi også denne investering hurtigt vil kunne hentes hjem igen.” slutter han.

Dette indlæg blev udgivet i Anlæg, Nyheder. Bogmærk permalinket.