Budweg Caliper A/S anbefaler

Insourcing af Galvano proces

I forbindelse med etablering af ny fabrik valgte vi af strategiske årsager at insource overfladebehandlings processen af vores calipere. Vi tilkøbte derfor Odense Galvano’s gamle anlæg fra 1994. Intentionen var at renovere mekanikken og genanvende den gamle PLC styring.

Som tingene skred frem kunne vi godt se begrænsningerne og manglende fleksibilitet i denne gamle styring. Ændringer i den gamle styring ville være bekosteligt og samtidig ville vi være bundet af et procesforløb.

Med baggrund i det begyndte vi at afsøge markedet for alternative styringer. Flere i vore netværk pegede på Michael Mikkelsens software/styring ”Optigalv” som det rette valg.

Herefter gik det stærkt. Efter kort præsentation af hinanden og produkt, primo december 2012 ordrede vi opgaven ved Manor Group ApS / Lyholm Electric ApS.
Uge 10 kørte de første produkter igennem anlægget.

Jeg vil betegne Manor Group ApS / Lyholm Electric ApS som ualmindelig professionelle at arbejde sammen med. Behagelige og omgængelige personer som ikke slipper opgaven inden den er løst.

Vi har fået et meget brugervenligt og fleksibelt system med mulighed for integrering at alle former for processikkerhed.

Quality and Technology Manager
Bertel Ravn

Dette indlæg blev udgivet i Anbefalinger. Bogmærk permalinket.